« Parodi på Aftonbladet | Startsidan | Svensk rasbiologi »

13 augusti 2004

Få tittare ville se Faria

Det finns hopp om mänskligheten eller i alla fall svenskarna :). TV4:s intervju med Faria Alam som sändes i går, "Sven och jag", blev ingen stor tittarsuccé, som antagligen TV4 hade väntat sig. Intervjun med Faria Alam om hennes förbindelser med Mark Palios och Sven-Göran Eriksson visades i TV4 klockan 20, bästa sändningstid med andra ord. Enligt mätningar var publiksiffran bara runt 550.000. När intervjun sändes i brittisk TV hade den 3,1 miljoner tittare.

Nej, jag såg inte programmet. Jag kikade på Uppdrag granskning istället vilket tydligen 905.000 andra också valde att göra. Bevakningen av Svennis affärer har nästan varit skrattretande i svensk media. Hur den har varit i brittisk media kan jag bara ana, tiofalt eller kanske till och med tjugofalt värre. Vem karln doppar snorren i på sin fritid är hans sak, så länge han sköter sitt arbete, och inget som någon annan har att göra med, förutom då kanske Nancy; när de bodde ihop.

Men alla parter har säkert tjänat massa pengar eller kommer så att göra på denna offentliga vädring av privata angelägenheter, Faria, Nancy, Svennis och media. Alla utom då kanske Mark Palios. Eller han kanske kontrar och kommer ut med sina memoarer snart, "Faria och jag"?

// Annica Tiger

Annica Tiger augusti 13, 2004 3:13 EM