« Skämt i rötmånaden? | Startsidan | Skvallerjournalistik »

23 juli 2004

Fredagsfyran på rätt dag

Temat för veckans fredagsfyra är blandat.

1. Vad ska man göra när sommaren regnar bort?
Läsa böcker. Se på filmer. Göra saker man kanske inte skulle ha gjort om det varit fint väder. Besöka konstutställningar, göra museibesök och annat som man vanligtvis inte gör en vacker sommar. Åka Sverige runt och besöka platser man bara hört talas om. Vandra i naturen. Med bra kläder så spelar det ingen roll att det regnar. Det är bara en själv som sätter begränsningar. Inte vädret. Egentligen.

2. Vad är det bästa som hänt dig på sistone?
Att jag blivit mormor igen.

3. Vad önskar du dig just nu?
Hoppa tandemhopp. Men jag vill inte göra det själv, men jag har inte lyckats få med mig någon på detta. Jag får bara svar typ; har du dödslängtan eller liknande :).

4. Hur känner du dig idag, egentligen?
Finemang. Solen har strålat värmande från himlen. Jag har lite andra saker att se framemot i veckan och kommande veckor så än finns det hopp om livet :).

// Annica Tiger

Annica Tiger juli 23, 2004 6:52 EM