« Rasistvåld | Startsidan | Rebellwebbläsare »

13 juli 2004

Avelsfarmer

Nu har jag fått det bekräftat. Nazisterna är bombade i huvudet. De kan inte ens knulla och producera barn. Det är så illa att de måste få hjälp att avla barn på avelsfarmer. Får de handgriplig hjälp i själva akten? Att lämna skriftliga instruktioner räcker nog inte, då jag misstänker att de flesta av dem inte ens kan läsa.

Skämt åsido.

Det skrämmer mig att det år 2004 fortfarande finns rester kvar av tänkande i banor som ariska barn, blonda barn, renrasiga barn och att nazisterna kan agera så öppet och aktivt. Det tycks som om Tyskland kanske ska försöka agera i denna fråga. Nazisternas fäste verkar bara bli starkare och starkare där.

Den tyske advokaten Jürgen Rieger äger det västgötska godset Sveneby utanför Mariestad och det är här det är tänkt att det ska avlas fram ariska barn. Tanken är sprungen från Lebensborn, Himmlers fixa idé att så många "ariska" barn som möjligt skulle födas i de ockuperade länderna under andra världskriget.

Vad jag vet är vi inte ockuperade av tyskarna.
Varför ska de då behöva befolka Sverige?
Vi har väl nog med de nassesvin som redan finns här?

Tillägg:
Kubasvensken hotas av nazister som ogillar att hans hemresa kostade skjortan. Ja, jag kan också tycka att kostnaden för hemtransporten var lite väl dyr. Men inte lägger jag skulden på killen. Så fucking meningslöst att hota honom till livet för det.

Det var UD som beslutade om transporten. Själv hade jag, om jag varit i samma sits, hoppat på flyget utan tvekan och inte funderat på kostnaden; bara för att äntligen få komma hem. Det tror jag de flesta hade gjort, även de med rakade huvuden som lider av lyten likt besvärande nervryckningar i armarna så de flyger rakt upp i luften då och då utan anledning, samt talsvårigheter i form av att de bara kan uttala två ord rent och utan stakningar; Heil Hitler.

// Annica Tiger

Annica Tiger juli 13, 2004 8:20 FM