« Röstat och klart väder | Startsidan | Orolig »

13 juni 2004

Val, fluor och fotboll

Jag är glad att vi åkte och röstade redan i morse. Nu skulle jag inte orka hasa mig dit ens. Det var knappt att jag iddes sätta på datorn nu. Efter en dag i solen känner jag mig rätt mör. Jag såg på Aktuellt att det verkar ha varit ganska tomt i vissa valloker, samt att Juni-listan inte hann få ut sina valsedlar till alla lokaler. De fanns inte i vår vallokal, men vi bor ju lite off så det är förståeligt. Men det drabbade inte oss, men är säkert tråkigt för dem som velat rösta på dem och givetvis för Junilistans representanter.

Fluortanten är tillbaka, inte bara digitalt på nätet utan nu ska fluortanten ut i vissa skoldistrikt (där man märkt att barnens tandstatus har försämrats) och barnen ska få skölja munnen med fluor, precis som på gamla goda tiden runt 1960 och fram till 1970. Jag minns från min skoltid att det inte var speciellt kul. Det var säkert jättenyttigt, men smakade urk på burk. De två minutrarna kändes lååååånga.

Fotboll för hela slanten är det på TV just nu. Det måste vara rena rama julafton för fotbollsintresserade. Det unnar jag dem. Själv är jag inte alls intresserad av fotboll, men går det bra för Sverige kanske jag i alla fall ser några matcher mot slutet.

// Annica Tiger

Annica Tiger juni 13, 2004 6:34 EM