« Kirby | Startsidan | Vardag kontra strålglans »

7 juni 2004

Jag har tur

Om man har lite småtråkigt och inte har något direkt mål när man slösurfar är det är ganska kul att googla via knappen "Jag har tur". Det blir dessutom ibland olika resultat om du väljer mellan "sidor på svenska" och "sidor från Sverige". Kan det ha något att göra med om webhotellet har .com eller .net i sin adress? För det verkar inte ha något med att göra huruvida hemsidan .se eller inte när det gäller "sidor från Sverige".

Dumstrut.

Webb och Webb.

Göran Persson och Göran Persson.

Trafik och Trafik.

BTW - i kväll vet jag att det blir ett stopp igen på webhotellet. Det är föraviserat och beror på underhållsarbete. Från 20.00 och ett par timmar framöver kommer ingen åt mina sidor. Men mailen ska funka som vanligt, vilket jag tackar för.

// Annica Tiger

Annica Tiger juni 7, 2004 3:29 EM