« Trevlig midsommar! | Startsidan | DNA-tester positiva »

26 juni 2004

God fortsättning

Jag hoppas gårdagen var trevlig. I Stockholm hade vi kanonväder, men det tycks ha varit sämre på andra håll i Sverige. Jag låg och grillade mig själv i solen ett par timmar och bara njöt. Sedan var det dags för årets första utomhusgrillning. Jag lär inte vinna något pris som mästergrillare, köttbitarna blev ganska torra och smaklösa. Men grillade var de :). Vi tog det sedan lugnt, jag läste en bra bok och B. pysslade på tomten med sin damm han håller på och bygger till grodorna.

Jag är inte mycket för midsommarfirande. Jag är nog ganska tråkig. Jag skulle aldrig åka ut och tälta en midsommar eller bege mig till någon offentlig festplats i närheteten. Jag har haft nog av den varan genom åren. Midsomrarna på Mörkö och sedermera Gålö var en riktig pina i mina ögon, fast jag var tonåring och det var FF (FöräldraFritt) och borde tyckt att det var skitballt ;). Det var inte kul (är det inte heller än i dag) att nykter se på när folk förvandlades i takt med att flaskorna tömdes eller ölburkarna blev tomma. Fylla. Bråk. Förstörelse. Rattfylla. Familjebråk. Barn som for illa.

Gärna sill, men nubben får vara.
Man kan ha kul utan alkohol.
Fast det kanske är dumt att chansa? :-)

Många knivar har det viftats med under gårdagen, inte bara knivar utan även andra vapen. En hel del trafikolyckor har det varit och fler lär det bli när alla midsommarfirare ska vända hemåt, om man ska tro experterna.

Kör lugnt.
Det finns alltid någon som väntar
på dig och de väntar gärna några
extra minuter än för alltid.

// Annica Tiger

Annica Tiger juni 26, 2004 6:53 FM