« DNA-register | Startsidan | Mobilers strålning »

11 maj 2004

Ha ha...

– Det är stora utgifter den här månaden, ny säng... ha ha.. ny kudde och täcke... ha ha... begravningskostnader... ha ha...

– Alexandra var försäkrad, så jag kan nog lösa en del lån på huset, ha ha...

Jag hade inte tänkt att jag skulle kommentera Knutby-härvan mer i mina anteckningar förrän domen kommit. Men dessa citat ur polisens avlyssning av pastorns telefonsamtal, dagarna efter mordet på hans hustru. är för mig så skrämmande iskalla och totalt utan empati att jag inte kan låta bli att fundera över sakernas tillstånd.

Chocktillstånd (som han borde ha befunnit sig i om han är oskyldig) kan få oss människor att agera irrationellt. Det är sant. Men till den milda grad som ovan? Tveksamt. Tveksamt.

// Annica Tiger

Annica Tiger maj 11, 2004 10:29 FM