« Kanot och djonk | Startsidan | Katinka gästbloggar: 8 »

27 januari 2004

Katinka gästbloggar: 7

Fame Factory har börjat igen och det är den enda dokusåpan jag tittar på. Jag gillar ideen med att visa folk som verkligen har en talang och en såpa som inte går ut på enbart att deltagarna har IQ-fiskmås. För att ge Annica små ticks i kinden skall jag även nämna att jag gillar Bert Karlsson, mycket. Jag gillar hans tokraka stil och hans brutala ärlighet.
Hur känns det att se hans namn i positiva ordalag din egen blog Annica ? :)

Noterade i natt att även Big Brother börjat och inte helt otippat så såg jag 10 minuter och ledsnade och zappade vidare. Jag ids inte se mer av personer i stil med Meral, BB-Linda och BB-Marika. Sådana individer får mig att misstro mänskligheten och det är inget vidare. Årets BB-playboytjej lär säkert få en gräddfil av Aftonbladets Daniel Nylen efter avslutad säsong. På så sätt kan vi vara tryggt förvissade om att inte missa några stora nyheter, jag menar, vad skulle vi varit om inte Aftonbladet hjälpt oss med rapportering av BB-Linda ? Vi skulle vada i okunnighet minsann.

// Katinka

Annica Tiger januari 27, 2004 11:08 EM