« Katinka gästbloggar: 6 | Startsidan | Katinka gästbloggar: 7 »

27 januari 2004

Kanot och djonk

Gardagen akte vi runt skargarden med en kinesiskt djonk. I dag har jag paddlat kanot genom mangrovetrask pa fastlandet samt genom droppstensgrottor och badat i underbara laguner.

Mina bocker ligger olasta pa hotellrummet och dar kan de garna damma. Pa fredag ska jag snorkla vid hela dagen. Jag blev sa biten av att snorkla och se dessa underbara fiskar och koraller under vattnet sa jag maste bara ut en dag till. Sobrannan ar inte sa viktigt, det ar minnena som man har kvar. Solbrannan forsvinner snabbt.

Jag kan rekommendera Thailand, men inte Patong. Denna sexhandel som forsigar helt oppet kan gora vem som helst ledsen i ogat, for tjejernas skull. Gubbarna blir jag bara forbannade pa. Men jag undviker de varsta stallena. Det finns sa mycket annat att se pa.

Vi holl pa att smalla med minibussen i dag, men det gick bra med nagra centimeter till godo genom att kasta ned bilen i diket. Men smallen jag sag i gar var inte rolig. En minibuss som blivit helt platt av en pakorande lastbil fullastad med betong, plus en tredje bil dar fronten inte fanns kvar utan var borta. Ingen kan ha overlevt den olyckan. Jag sov lite daligt eftersom jag tankte hur fort det gar fran att leva och do.

Men annars sander jag mina tankar hem till er i varmen. Har ar det underbart varmt och skont. Jag hade en liten stund over nu, tankte kolla posten men gav upp da jag sag att det var alldeles for mycket mail for att ens forsoka fa en overblick over det hela. Ni som mailat far vanta pa svar tills nagon gang i nasta vecka. Jag sande i alla fall ett till Jontas. Puss pa nosen :).

Annica - som paddlat med Tarzan i dag. Lugn tjejer - det kommer bilder. Han var bara for mycket. Yisses :)))))

Annica Tiger januari 27, 2004 1:21 EM