« Trevliga mail | Startsidan | Nytt budord »

16 december 2003

Utpekade

Grattis M. till det positiva beskedet.

Från det ena till det andra. Här får man hänga med i svängarna :). Knappt jag gör det själv ibland.

Rederistjärnan? Jag tycker att det är tråkigt att det finns flera män som deltagit i samma såpa som kan misstänkas, helt felaktigt. Tja, alla vet väl vem det är nu förtiden – så jag kanske oroar mig i onödan? Hans namn hänger ute på var och varannan hemsida verkar det som. Det är nackdelen med nätet. En del kanske tycker att det är en fördel? Hur som haver. Han är faktiskt inte dömd än, utom på nätet.

F.d politikern. Samma sak här. Han hängs ut på nätet, med namn och partihörighet. Han är inte heller dömd. Jag tycker att det är rena rama hetsjakten som pågår. Inte ens tidningarna hänger ut dessa män med namn och bilder, annars är ju vissa kvällsblaskor pigga på dylikt. I Sverige är man oskyldig, tills motsatsen bevisats. Eller har grundlagen ändrats medans jag sovit?

// Annica Tiger

Annica Tiger december 16, 2003 5:26 EM