« Sökmotorbesök | Startsidan | Utpekade »

16 december 2003

Trevliga mail

Det börjar nalkas mot jul.
Vad tiden går fort.
Det är bara en vecka kvar!
Jag som inte ens en har fattat att julen står vid dörren.

Hej
Du är en väldigt duktig pedagog. Fast man är en novis i hemsides djungeln går det bra att förstå dina beskrivningar och råd.

Vissa mail blir man väldigt glad över. Som ovan. Bara några korta rader, men rader som både värmer och uppmuntrar.

En dag kanske jag skulle göra någon form av sammanställning av utvalda mail, helt anonymiserade givetvis. Jag har sett på många hemsidor att de använder positiva mail som någon form av referenser, för att påvisa hur hemsidan upplevs av andra. Jag har alltid tyckt att det kanske är lite övermaga. Men det är nog min Jante, som lever och frodas inom mig.

// Annica Tiger

Annica Tiger december 16, 2003 7:12 FM