« Kronofogden | Startsidan | Diskriminering »

21 november 2003

Bloggsökmotor

En ny sökmotor finns för bloggar. Jag tycker att den är bra. Man ser inte bara bloggarna utan en del av texten. Är det ett ämne som intresserar en kan man direkt gå in och läsa texten. På så sätt går det att upptäcka bloggar man inte hade en aning om.

Det är intressant att läsa vad folk tycker om ämnen man själv har åsikter om. Ofta är det så att personen har en åsikt som inte alls stämmer med hur jag ser det. Men det är nyttigt att få ämnen vinklat från olika håll.

Jag tycker dock att denna sökmotor ska integereras med weblogs. Å det snaraste :).

När jag började skriva dagbok på nätet 1997 var vi en tämligen unik skara. Våren 1998 skapade jag Dagbok på nätet och det blev succé. Det var (är) en förunderlig skara skribenter, från tonåringar till pensionärer. Ja, nu är till och med dagbokssamlingen inlemmad i succe.com.

Dagens bloggare skriver på ett litet annorlunda sätt. Det har blivit mer inne. Mer sofistikerat och modernt. Töntigt ord, modernt - men jag kunde inte hitta på ett bättre just nu. Jag känner mig UT, inte IT längre :). Men jag fortsätter på mitt vis. Jag har aldrig brytt mig så mycket om trender.

// Annica Tiger

Annica Tiger november 21, 2003 6:17 FM