« Fartdåre | Startsidan | Ikeabordet »

1 september 2003

Positiv feedback

Jag blir så glad över mail som nedan:

KANON! För 3 veckor sedan visste jag inte vad en HTML-kod var, men nu, med din hjälp och en stor portion envishet har jag en egen hemsida!! Kanske inte det allra snyggaste, men dock.

Det gör att drivkraften att fortsätta hålls uppe!

Det ger mig mer när vanliga personer ger positiv feedback än när pressen skriver om mig. Fast visst har det gett mig råg i ryggen, det oxå.

Ur Industry Standard 7 juni 2001 - Vi byggde IT-Sverige
"Tjejernas förebild Annica Tiger har lärt svenska folket göra hemsidor... Hon är också en av personerna bakom http://www.opk.org, en e-postlista som fick stort genomslag i media hösten 1999 när 1000 kvinnor i IT-branschen listades."

Helsida i Svenska Dagbladet torsdagen den 8 april 1999
"Annica är lite av en kändis på Internet...En skyddande och kaxig Internetmormor, ja den rollen har Annica tagit på sig. På hennes hemsida finns, förutom html-skolan, hennes dagbok (med vilken hon vill gjuta råg i ryggen på folk som känner sig osäkra) och en sida med information om vad man kan göra om man blir trakasserad på nätet."

Helsida i Internetworld nummer 1 1999 Ett personporträtt
"Annica Tiger - superhjälte för tjejer och html-snickare. Annica Tiger idag är en omtyckt Nätkändis, trots att få vet hur hon ser ut. Annica Tigers hemsida är kult."

Helt uppslag i Aftonbladet Kvinna torsdag 8 oktober 1998
Jag ger där råd och dåd hur man ska agera om man blir utsatt för abuse på nätet. "Varför ska man acceptera trakasserier på nätet, när man inte gör det i verkligheten? undrar Annica Tiger, projektledare på Tele2."

Halvsida i Avisen lördag 3 april 1999
"Internet är en spegel av samhället både på gott och ont. När användningen av det ökar, ökar givetvis problemen, säger Annica Tiger, en svensk nätpionjär som på sin hemsida lagt upp information om hur man ska agera som privatperson när man utsatts för något man upplever som kränkande. Något som ofta benämns med det engelska ordet abuse."

// Annica Tiger

Annica Tiger september 1, 2003 3:29 EM