« Valet | Startsidan | Svajigt värre! »

1 september 2010

Gjort min plikt

Jag var och förtidsröstade idag. En kille från Piratpartiet stod också och hängde på låset. Han frågade om jag visste vilket parti han företrädde, typ ungefär som han såg en gammal tant som inte använder Internet så mycket. Jag snoppade av honom med att jag surfade på nätet innan han ens var påtänkt och att jag inte tänkte ta hans valsedlar.

Sommaren redan slut? Tur att jag inte fryser som en mört längre. Det var ett rent (dock kallt) helvete att frysa när det var 25 grader. Folk hade svårt att förstå. Hela sommaren har jag frusit utom när det var 28 - 31 grader. Dock på kvällen är det kallt inne i lägenheten numera. Men en extra filt fixar det.

Jag börjar jobba imorgon. Det ska nog gå bra. Konditionen är lika med noll, men den kommer med tiden. Jag har börjat få färg i ansiktet och ser inte likblek ut längre.

// Annica Tiger

Annica Tiger september 1, 2010 2:22 EM

Kommentarer

Ja vi har varit med ett tag både du och jag. Din blogg var den första blogg jag följde. Då hette det dagböcker och jag hittade dom på succe. (visst hette det så?)

Skrivet av: Anna datum: oktober 1, 2010 7:25 EM

Det var trist - där gick jag miste om en röst :)

Skrivet av: farmorgun datum: september 9, 2010 4:37 EM

Lycka till med jobbet.

Skrivet av: Brittis datum: september 4, 2010 9:29 EM

Hej A

Kul att se att du är åter, har tänkt mycket på dig.

Kram

Skrivet av: Louise datum: september 4, 2010 9:15 FM

Varför snoppa av??? Det var ju styggt.
Den unge stackaren var ju duktig som vågat sig ut för att dela ut valsedlar.
Trots att hans parti ses över axeln av gammelgubbars och -gummors gammelpartier.

Skrivet av: Lars-Erick F datum: september 1, 2010 4:06 EM

Skriv en kommentar


Kom ihåg mig?