« Tungt, men värmen är bra. | Startsidan | Valet »

23 augusti 2010

Oncoming train?

Is it the light at the end of the tunnel,
or an oncoming train?!

Jag hade dessa rader ovan som signatur i mina mail för många år sedan. Just nu så, lyckligtvis, anar jag att ljuset syns i tunneln. Allt har varit stentufft, det ska jag inte förneka och det är inte slut än.

M. tycker att jag ska köpa en keps. Nu, först nu, börjar håret rasa av mig i en skrämmande takt. Nu, när allt ska vara över. Jag vågar inte borsta håret. Efter varje dusch är golvbrunnen full av hår som valt att lämna mig :-). Men so what? Det finns de som har det värre.

De som bor i Kina och Pakistan som drabbats av vädrets nycker skulle inte sörja lite hår. De har mycket mer bekymmer än så.

Val är det snart. Alliansen lovar guld och gröna skogar, just nu är det pensionärerna som de försöker värva på sin sida. Mona Sahlin i sin tur har osedvanligt otur med sin image. Jag som alltid röstat rött vill se en ny partiledare som inspirerar lite mer.

// Annica Tiger

Annica Tiger augusti 23, 2010 6:39 EM

Kommentarer

Det var mycket länge sedan jag var in på din blogg nu.
Jag fick den här adressen för flera år sedan när jag gick en datakurs. (för det fanns så många tips att få från din sida)
Jag blev så sorgsen av att läsa om din sjukdom när du började skriva om den.
Men det känns riktigt bra att du ska kunna börja arbeta igen, och som sagt vad är lite tappat hår om du får bli frisk sen.
Hoppas att allt ska bli bra igen!

Skrivet av: Kicki datum: september 1, 2010 9:21 EM

Kämpa! Glad att du är tillbaka med din blogg! hoppas tunneln inte är lång.

Skrivet av: ck datum: augusti 29, 2010 9:32 FM

Åh vad ledsen jag blev när jag läste det här inlägget och förstod att du är sjuk. När jag var liten så lärde jag mig HTML från din hemsida, och nu jobbar jag bland annat med programmering, säkert mycket tack vare sådana bra webbresurser som din hemsida. Jag hoppas att du får en fin höst och att rätt sida vinner valet!

Skrivet av: André datum: augusti 26, 2010 12:22 FM

Så skönt att höra att du börjar kunna skönja ljuset igen. Och din fighting spirit tycks du ha kvar.
Lycka till.

Skrivet av: Brittis datum: augusti 25, 2010 5:52 EM

Önskar dig ett riktigt bra ljus i tunneln och även när du kommer ut ifrån den.

Skrivet av: Åsa datum: augusti 23, 2010 7:55 EM

Skriv en kommentar


Kom ihåg mig?