« Dubbelt upp | Startsidan | Tungt, men värmen är bra. »

18 maj 2010

Mer värme tack!

Internetmodemet gick sönder förrförra helgen. Först nu i dag fick jag ett nytt. Inte för att jag saknat Internet. Jag var tvungen att skicka några mail, men lånade grannens dator. Lustigt bara att det tog så lång tid. Min Internetleverantör skryter med att de är snabbast och billigast. Men kanske supporten inte ingår?

Annars? Fryser, febersvettas, kallsvettas och mår allmänt risigt. Vet inte vad som är orsaken till vad, men tar det med ro. Måste ju det, finns inget annat alternativ. Skönt i alla fall att det börjar bli varmare. Förra lördagen då det var så varmt var första dagen på länge som jag mådde hyfsat. Mer värme tack.

// Annica Tiger

Annica Tiger maj 18, 2010 2:31 EM

Kommentarer

Krya på dig!

Skrivet av: Ulla datum: juni 1, 2010 11:46 FM

Jag hoppas att du får bra vård och att våren har en bra inverkan på dig. tänker ofta på dig. Kram

Skrivet av: Brittis datum: maj 31, 2010 8:27 FM

Det låter inte som om du har så kul just nu och jag förstår inte hur du orkar arbeta samtidigt som du mår så dåligt.

En stor kram från mig, även om den inte hjälper.

Skrivet av: Kerstin datum: maj 27, 2010 1:53 FM

Instämmer med föregående skrivare. Och värmen kommer garanterat.

Skrivet av: Brittis datum: maj 21, 2010 11:13 FM

Skönt att Du är tillbaka på nätet igen.

Skrivet av: Lars datum: maj 18, 2010 6:55 EM

Skriv en kommentar


Kom ihåg mig?