« Aptiten åter? | Startsidan | 1+1=-2 »

20 april 2010

Laddar batterierna

Tagit några 12-timmarspass ledigt denna vecka. Ska deklarera. Lämna in bilen på service. Försöka ladda batterierna. Måste bli av med denna förlamande trötthet. Illamåendet börjar försvinna. Själv glömde jag att lämna in mig själv på service i dag. Syster ringde och frågade var jag var klockan ett. Ja, vad säger man? Fick en ny tid.

// Annica Tiger

Annica Tiger april 20, 2010 4:54 EM

Kommentarer

Får se om bilens service imorgon fungerar. Dock tror jag inte på en sådan effektiv bensinbesparing som du fick. Ja, min egen service är lika viktig. Fick en tid på torsdag.

Annica

Skrivet av: Annica Tiger datum: april 20, 2010 8:49 EM

För jösse namn - glöm inte din egen service och rundsmörjning.

Har nyss hämtat min bil som varit på service och det var tydligen välbehövligt. Bl a nya tändstift o bromsbelägg. Servicekillen sa´ att nu kommer jag att minska bensinåtgången med minst 1 dl per min. Det är en rejäl energibesparing. Bildlikt sett kan det kanske överföras på dig. Se till att du sköter din egen service.
Lycka till.

Skrivet av: Brittis datum: april 20, 2010 7:25 EM

Skriv en kommentar


Kom ihåg mig?