« Nutidens statare | Startsidan | Haiti - hjälp RK att hjälpa »

21 januari 2010

Sälja gurkor?

Hmmmm....hur skulle jag av en slump helt sonika kunna börja orera om olika sexartiklar och tro att ingen skulle fatta att jag bara gjorde det för stålarnas skull? Se delar av mailet längst ned.

Visst misstänker jag att många bloggare får både det ena och det andra för att blogga positivt om produkter eller tjänster. Det är deras problem. Men jag tror inte jag vill vara med och leka. Hur hittade de min blogg? Måste ut och surfa lite och se om folk bloggar om dildos som ser ut som gurkor :-) eller recept på kärlekspasta. Nej, pasta att äta är det nog inte :-).

Nu vill jag se solen. Jag börjar känna mig deppig och hängig. Segt är det. Nu har jag 3 tolvtimmarspass att se fram emot. Men å andra sidan - jag har ett jobb och det är inte alla förunnat. Ett jobb som jag dessutom trivs med och det verkar vara ömsesidigt.

// Annica Tiger

Vi skulle vara intresserade av att ha ett samarbete med er när det gäller eran blogg.Vi har redan samarbete med olika slags bloggare runt om i Sverige, allt ifrån mode, mat och sexbloggar.

Kan tyckas det är konstigt att någon som bloggar om mat skulle kunna hitta ett intresse att ha ett samarbete med oss, Men det går faktiskt utan att man tycker att man smutsar ner sin sida på något sätt. De har då tex tävlat ut priser som kärlekspasta eller massage oljor med smak, även en som lottade ut en Dildo som ser ut som en gurka.

Ser man att man får riktigt bra respons så brukar vi göra så att vi gör om hela upplägget och vi bestämmer ytterligare hur ni ska tjäna på detta liksom vi en win win situation vill vi ha givetvis.

Detta kan betyda att man får procent på det som köps av sina bloggläsare eller att man får varor från oss lite olika upplägg beroende på vad man har för blogg.

Annica Tiger januari 21, 2010 4:16 EM