« Svininfluensa? | Startsidan | Bloggranking »

7 december 2009

C'est la vie!

Nu har jag uppgraderingsskivan till Windows 7 men det verkar bökigt. Är det värt all denna möda?

På tal om möda. I dag tappade jag min mobil. I morse, antingen här hemma eller vid jobbet, hur som haver den är borta med vinden och den lär jag aldrig få se igen. Sim-kortet är spärrat och i morgon ska jag spärra telefonen, vad det nu är värt, när jag grottat fram telefonens identitetsnummer - IMEI-koden.

Min Sony Ericsson K811i - den bästa telefon jag någonsin ägt och varit nöjd med i många, många år. Det finns inga begagnade på Blocket och den kostar över 3000 i de två affärer som fortfarande säljer denna urgamla telefon. Men jag tvekar. Köpa gammalt som nytt?

Datorn har jag backup på, men smart nog att ha backup på mobilen? Inte jag inte. Nu finns det en hel del telefonnummer som bara har försvunnit i det blå. En del måste jag försöka få rätt på igen, men en del struntar jag i. Det blir ett slags avslut för vissa nummer - C'est la vie!

Anna Ankas man har tydligen begärt skilsmässa. Hmmm... Det räckte tydligen inte med en XX-sugning varje morgon för att hålla mannen kvar som hon så bryskt sa i ett program. Nej, det krävs nog lite mer än så. Vad sägs om respekt, empati, förståelse, vilja att gå halva vägen var och framförallt kärlek?

En annan kändis som är ute på hal is nu är golfaren Tiger. Ett klassiskt exempel på att vissa män tänker med nedre huvudet när de egentligen borde tänka med det huvudet som är avsett till just tänkande. Varför tror så många att gräset alltid är grönare på andra sidan? Lär de sig aldrig något? När man väl kommit till andra sidan och smakat på gräset är ju den simpla sanningen att det smakar likadant, på vilken sida man än är. Så varför lägga så mycket energi på att sukta?

// Annica Tiger

Annica Tiger december 7, 2009 7:27 EM