« Brott ska inte löna sig | Startsidan | Tigermamman »

25 september 2009

Cigg framför mat?

Snart åker datorn ut genom fönstret. Grrrrrrrrr....

Häromdagen gick jag upp som vanligt halv fem på morgonen. Drack kaffe och åkte iväg, glad i hågen. Stannade vid macken nästan framme vid jobbet och skulle köpa cigaretter eftersom de var slut. Jävlar anamma, plånboken låg inte i den ficka den borde ligga i. Jag kom på att den låg kvar på köksbänken. Det var bara att bita i det sura äpplet och åka vidare.

En dag utan lunch och cigaretter.... Jag fick låna 50 kronor av en trevlig person jag brukar möta varje morgon halv sju när jag låser upp en dörr. De gick till ett paket cigaretter. Konstig prioritetsordning. Cigaretter framför något i magen. Men så agerar en inbiten rökare. Jag nästan skäms.

Hur som haver. Jag lär inte åka ifrån plånboken fler gånger.

// Annica Tiger

Annica Tiger september 25, 2009 7:05 EM