« Oj! | Startsidan | Usel marknadsföring »

29 maj 2009

Stockholm Marathon

Jag bävar inför morgondagen, Stockholm Marathon och att köra bil i Stockholm och försöka sköta sitt jobb som vanligt verkar lite svårt när jag ser vilka gator som kommer att stängas av Men skam den som ger sig. Har jag otur blir jag instängd och lär inte komma hem före Stockholm Marathon är slut.

Annars lunkar livet på som vanligt. Eller rättare sagt inte alls som vanligt. Livet är en enda stor härlig karusell just nu. Jag hänger inte med, men har roligt som attan. Snart stannar kanske karusellen, men den dagen den sorgen. Inget att ta ut i förskott, men jag vill att att det ska vara för evigt.

Cellgifterna får vänta till i höst. Nu har jag fått ett annat problem på halsen eller rättare sagt i halsen, om jag inte minns fel ligger sköldkörteln däromkring? Ska till Karolinska sjukhuset för att kolla upp proverna som påvisar att systemet inte riktigt fungerar. Undra sa flundra om det inte var förra cellgiftskuren som stökade till det hela?

// Annica Tiger

Annica Tiger maj 29, 2009 7:28 EM