« Kära Telia Användare | Startsidan | Vilodag »

15 mars 2009

Var är våren?

Nu börjar det kännas tungt med denna vinter som aldrig tycks ta slut. Just nu snöar det utanför mitt fönster och det var inte väntat. Enligt väderleksrapporten skulle det bli ganska bra väder i dag. Kanske inte strålande sol men några plusgrader, vilket jag hade hoppats skulle tära på den snö som redan fallit. Var är våren? Jag tror att fåglarna och andra också undrar. Fåglarna kvittrar inte idag som de har gjort några dagar nu. De sitter väl och burrar upp sig och undrar samma sak som jag, var är våren?

Jag hade tvättstugan i fredags och precis när jag skulle gå ned upptäckte jag att jag inte hade något tvättmedel hemma. Vad gör man? Jag tog med mig en flaska Vim och låtsades att det var flytande tvättmedel :-) och tvätten blev faktiskt ren. Som tur var hade jag en skvätt sköljmedel kvar i alla fall.

B. och jag var och kikade på bilar i går. Jag har funderat på att eventuellt köpa en Kia Picanto eller Kia Rio. Men jag har svårt att bestämma mig. Än så länge fungerar min gamla Skoda Felicia, men den börjar rosta och har nog snart gjort sitt, i alla fall i min ägo.

// Annica Tiger

Annica Tiger mars 15, 2009 6:43 FM