« Varför är många så rädda för muslimer? | Startsidan | Hårklyverier »

13 januari 2009

Ny cellgiftsbehandling?

På min världskarta har det bara funnits att jag i dag skulle friskförklaras, en gång för alla. Jag har inte ens funderat i några andra banor. Jag vill bara tänka positivt numera. Men det verkar inte hjälpa :-).

Jag fick ett tungt besked, proverna visar att jag inte är frisk och alternativet är en ny cellgiftsbehandling. Med tanke på hur jag mådde under den förra cellgiftsbehandlingen för ett år sedan vet jag faktiskt inte om jag vill genomgå en sådan igen.

Ett annat alternativ är att låta naturen ha sin gång. Jag är visserligen bara 55 år, men prognosen för en eventuell förtida död ligger några år framåt i tiden.

Vem vet? Jag kanske hinner bli överkörd innan dess eller råka ut för en flygplansolycka? Ingen vet vad framtiden har i sitt sköte. Only Allah knows säger M. Jag själv är mer tveksam till om det överhuvudtaget finns någon där uppe, som vet.

Just nu orkar jag inte ta något beslut.
Det är bara att bita ihop och leva som vanligt.
Jobba, äta och sova.
Det är i alla fall något som håller mig uppe.
Det hinner inte bli så mycket tänkande då,
förutom då nattlampan släcks.

// Annica Tiger

Annica Tiger januari 13, 2009 6:58 EM