« Nya vyer? | Startsidan | Varför alla dessa sökningar? »

11 augusti 2008

GPS-navigator

Jag har jobbat extra några dagar nu och min GPS (Garmin) har verkligen fått visa vad den går för. Visst, det finns kartor - men det går fortare att köra enligt GPS:ens anvisningar. Jag har kört kors och tvärs över ett stort område i stan, normalt skulle det tagit timmar att kryssa sig fram med enbart karta.

Nackdelen är att jag blir trött på rösten efter ett tag. Om femhundra meter, sväng vänster och sedan höger. Sväng andra höger i rondellen, vilket är att köra rakt fram i rondellen. Men jag vill lyssna - inte bara titta, det fungerar bra utan att man tappar kollen av trafiken runt omkring en. Ett par gånger har den ballat ur, men efter omstart har den rättat till sig.

Jag är helnöjd men min GPS. För mig en investering värd guld. Lokalsinne? Vad är det? :-)

// Annica Tiger

Annica Tiger augusti 11, 2008 3:13 FM