« Morot som partisymbol? | Startsidan | Nya vyer? »

8 juli 2008

Khaled Hosseini - missa inte hans böcker

Mañana - jag gör allt utom det jag egentligen borde göra. Packa. Nej, jag läser istället. I går sträckläste jag Tusen strålande solar skriven av Khaled Hosseini. Nu har jag beställt Flyga drake av samma författare, plus sex böcker till.

Jag vet egentligen orsaken till att jag kör mañana-stuket för jag har ett svårt beslut att ta inom de närmsta 24:a timmarna. De som känner mig vet att jag alltid ifrågasätter allt och vill ha full koll på allting. Att inte ha facit i handen är för mig svårt, men det begriper även jag att facit kan ingen ha i förhand, inte när det gäller levande livet.

Vågar jag välja?
Allt eller inget?
Är jag bara rädd?
Kan någon som aldrig fått kärlek ge och ta emot kärlek?

// Annica Tiger

Annica Tiger juli 8, 2008 9:34 FM