« På väg uppför på sinuskurvan | Startsidan | Längtar till Sahara »

21 april 2008

Deklarationstider

Deklarationstider=huvudvärk. I alla fall i år när det är fler blanketter som ska fyllas i. Jag deklarerade åt B. i helgen - det tog 2 minuter. Själv trilskas jag med momsbilagor och andra blanketter för att få min egen deklaration klar. Bara jag ser pappershögen får jag ångest. Det vore roligare med andra fylleri-övningar :-). Men jag får ta mig i kragen och ta i tu med min deklaration. Lite mañana över det hela, det kan vänta till morgondagen......

Nu är det lite panik med att försöka bli av med vinterskorna på bilen. Jag har inte en susning om sommardäcken är okey nog att användas en säsong till. Jag måste åka i väg och kolla dem innan jag bokar tid och tider verkar det inte vara gott om. Nej, jag byter inte själv. Jag är ingen självmordspilot. Min Skoda är fin och rullar, men dess domkraft är helt värdelös. Hur jag eller andra än gör så rasar bilen, domkraftens fästen är för klena.

// Annica Tiger

Annica Tiger april 21, 2008 2:42 EM