« Bloggtreklöver 122 | Startsidan | En sorglig, men samtidigt positiv artikel »

6 mars 2007

Hoppas influensan inte drabbar så många i år

Då var den här, årets influensa. Det verkar vara Stockholm som är mest drabbat.

Årets influensa, som är av typen A, verkar ha slagit särskilt hårt mot Stockholmsområdet. Det märks bland annat på alla avfolkade arbetsplatser och på att flera teatrar har fått ställa in föreställningar den senaste tiden.

Men omfattningen verkar inte bli så stor, om nu Smittskyddsinstitutets beräkningar stämmer - fyra procent denna säsong. Men det är ju ingen tröst för den som drabbas.

Jag hoppas jag slipper den för jag hatar att vara sjuk. Men de som drabbas värst är ju barn och framförallt äldre.

Från det ena till det andra. Bilen har influensa :), eller lider dessvärre av inkontinens. Hoppas ingen som lider av sjukdomen tar illa upp när jag skriver så, men bilen småläcker bromsolja hela tiden. Den röda lampan flaggar när det är dags att fylla på.

Det verkar lite för mycket samband med senaste bilverkstadsbesöket där de grottade med bromsarna i fram för att vara en slump. Jag har ingen tid förrän i slutet av mars, så det blir till att köpa på sig ett lager med bromsolja.

Detta blir även ett litet test av verkstaden, hur seriös den är. Om det beror på att de har felat så förutsätter jag att de tar det som ett backjobb, om inte vill jag verkligen ha en mycket utförlig felbeskrivning innan jag betalar räkningen.

// Annica Tiger

Annica Tiger mars 6, 2007 6:09 FM