« Det spökar i min dator | Startsidan | En tigerhälsning från Tiger »

1 mars 2007

Alla måste få blogga om de nu vill det!

Jag trodde väl aldrig att den dagen skulle komma då jag skulle bli tvungen att försvara en borgelig politiker :-). Nu är Carl Bildts blog i blåsväder.

Själv har jag aldrig läst den och kommer nog aldrig att göra det heller, men alla har rätt att blogga, från golvet i verkstaden och upp till den politiska eliten. Det gäller bara att dra en balansgång. Bildt kan nog det, inte lär han lämna ut uppgifter i bloggen som inte hör hemma där. Han är inte dum i huvudet.

Det är redan frälsta som läser hans blog misstänker jag och han når nog inte ut till de breda massorna. Men vill han ha direktkommunikation med sina väljare är det helt okey. Det får bara inte bli ett sätt att slippa mediernas kritiska frågor. fast det tror jag är svårt att undvika :-).

Blogga på du Bildt!

Andra bloggar om:
, , och

// Annica Tiger

Annica Tiger mars 1, 2007 6:22 FM