« De tre O-na är en mindre nu | Startsidan | Slöbloggeri »

17 februari 2007

Kattbloggeri

B. hade läst någonstans att det inte var bra att ge katter p-piller jämt så han slutade att ge Tiger sina piller, vilket resulterade i att hon inom en vecka började jama och leva rövare.

Jag sa åt honom att ge henne p-piller igen så kanske hon lägger av. För det var så jobbigt att lyssna på kattskrället :) att jag förra helgen kom och sa hej och sa hej då :) efter ett par timmar. Nu är Tiger som vanligt igen. Skönt!

Jag kan inget om katter. Hundar kan jag desto mer om, jag har minst en hyllmeter med bara hundböcker och jag har läst varenda en från första till sista sidan. Jag kan nästan påstå att jag var en fanatisk hundmänniska förut, med en schabrador och tre New Foundlands i huset. Jag är väl en hundmänniska fortfarande (passiv dito), men utan hund. Men jag älskar hundar.

Katter är däremot ett tämligen okänt kapitel för mig, inte ens en enda bok om katter har jag. Men ni som har katter. Ger ni dem p-piller regelbundet? Jag tycker att risken mot biverkningar får vägas mot obehaget att ha en katt som inte heller kan mår bra när hon jamar, skriar, lever om och inte har någon ro i kroppen.

B. och Tiger trivs med varandra, men hon gillar inte mig. Fast jag tar det inte personligen. Hon gillar inga av kvinnligt kön. Någon kvinna/tjej måste ha varit elak mot henne. Det är den enda förklaringen jag kan komma på.

// Annica Tiger

Annica Tiger februari 17, 2007 1:14 EM