« Bloggöl | Startsidan | Bloggtreklöver 114 »

14 januari 2007

Grått, grått, grått....

I går kom jag hem i skaplig tid efter bloggölen och somnade strax efter 22.00. Efter ett par timmar ringde telefonen och det blev ett par långa samtal, först halv tre fick jag lägga mig och försöka somna in, vilket inte var helt lätt.

Personen som ringde var i upplösningstillstånd och det krisade i förhållandet. Men personen var inte nykter och det gick inte att föra någon fruktbar konversation utan jag bad henne till slut att gå och lägga sig och sova på saken. En check nu på förmiddan via ett telefonsamtal visade sig att allt var frid och fröjd igen, nå - nästan i alla fall. Skönt. Alkohol är en tröstare, men även en förstärkare.

Bilen är kvar på verkstaden, de hann inte ta den förra veckan. Datorn törs jag knappt använda, den bara startar om och låser sig. Vad kommer härnäst?

Det regnar och är grått och tråkigt ute. Det smittar av sig lite på humöret. Jag har visserligen något att se framemot nästa vecka :-). Men det är långt dit, känns det som.

// Annica Tiger

Annica Tiger januari 14, 2007 1:20 EM