« Singin' in the Rain | Startsidan | Mus-raseri-syndromet? »

13 december 2006

Min gamla dator lever ett eget liv

Var 5:e sekund visas detta meddelande på skärmen och jag klickar OK för att kunna fortsätta att jobba. Det hjälper inte heller att bocka av rutan.

Det är irriterande, för när det ploppar upp så stannar allt av och det jag håller på med stoppas upp under tiden tills jag klickar bort alerten.

Norton

I går försökte jag vektorisera en logotype och det var minst sagt tålamodskrävande att klicka bort denna alert från Norton och samtidigt försöka att inte tappa bort sig i det jag satt och jobbade med.

Visst, jag vet att Norton är gammalt och utgånget sedan länge (version 2003), det är från anno 2004 (då gick uppdateringstjänsten ut) och inte tänker jag uppdatera det bara för att jag kör denna skördetröska i väntan på min riktiga dator, när den nu kommer - det vete bara gudarna.

Jag har försökt avinstallera Norton men möts bara av detta besked, vilket fått mig att ge upp och acceptera sakernas tillstånd.

Avinstallera Norton

Det finns en dold mapp som heter Nätverket, men den är tom. Vad jag vet så har jag aldrig ens varit inne i den förut. Norton i all ära, men det programmet verkar ha bosatt sig för gott i min gamla dator :-). Nå, det kan jag leva med för vanligtvis står den i garderoben men just nu är det den enda fungerande datorn och har dammats av tillfälligt.

Tur att jag har en stor portion tålamod. Att avsiktligt tappa den i golvet funkar nog inte :-).

BTW - det funkar som sagt nog inte på datorn, men mobilen har börjat ringa igen. Jag tappade den från bordet, ett fall på en halvmeter, men tydligen ramlade något på plats igen och nu har ljudet kommit tillbaka. Hur länge det nu varar?

// Annica Tiger

Annica Tiger december 13, 2006 7:40 FM