« Men bara om min älskade väntar... | Startsidan | Färre arbetslösa får hjälp att starta eget »

12 november 2006

Dubbdäck och inbyggda broddar

I går satte jag på vinterdäcken. Jag låter en däckfirma göra det för domkraften på min bil är ett måndagsexemplar och rent av livsfarlig. Det går snabbt och kostar bara 200. Bara och bara. Allt är relativt. Men det var lite lustigt att åka hem i hällregn med dubbdäck, men Kung Bore visade ju sig för ett tag sedan och lär återkomma.

Beviset på att jag blivit gammal :) måste vara att jag blev glad över att hitta ett par Snowjogging-skor med inbyggda broddar. De är effektiva när det är halt. Jag har haft ett par sådana, men de är så utslitna att broddarna har gjort sitt. De dojjorna kunde jag nu kasta.

// Annica Tiger

Annica Tiger november 12, 2006 6:36 FM