« Lappad på hyrd parkeringsplats | Startsidan | Sängläge »

22 oktober 2006

Trafik 10-årsjubileum

I går gick jag på Treo hela dagen, jag kände mig risig och lite febrig.

Jag hade anmält mig till mailinglistan Trafik och dess 10-års jubileum som firades på KGB. Jag hade egentligen ingen lust att gå, men när jag väl kom dit var det trevligt. Tänk vad tiden går? Jag gick med på listan 1997 och har träffat många av dess medlemmar under årens lopp. Det var bara att konstatera att många av oss börjar bli äldre :). Jag och Marina gick rätt tidigt.

Under hela natten har jag haft feber och svettats floder, nattlinnet kunde jag nästan vrida ur i morse. Men skiten som gör att jag mått så dåligt kanske följde med ut? Jag mår i alla fall lite bättre i dag.

Jag hade inte med mig någon kamera, det var synd.
Men vad tiden lider kanske andra lägger upp bilder.

Update: Lotta hade kamera med sig.
Bilderna finns här!

// Annica Tiger

Annica Tiger oktober 22, 2006 1:46 EM