« 23 minuter :-) | Startsidan | Kollektivt självmord »

9 oktober 2006

Ont i bakpartiet :)

Vilken tur jag hade med vädret i går. Strålande solsken. Jag var lite nervös inför mötet med hästarna.

Ardenner

Den här stora hästen ryktade och kratsade jag, med viss rädsla ska erkännas. Den var högre än vad jag är lång. Men hon var snäll :). Jag vet att B. har jobbat mycket med ardenner och det var just därför jag valde att ta den hästen att jobba med. Men inte att rida på.

Tjorven

Jag valde att rida den minsta hästen, lilla Tjorven. Det var knappt att jag kom upp på den, så vig är jag, NOT. Vi fick öva på hur man får en häst att gå höger och vänster, att få stopp på dem (där hade Tjorven lite egna ideér om och när), samt testa på skritt och trav.

Sedan var jag och fyra andra redo för en tur på Gärdet. Tjorven skötte sig bra, förutom att hon ett par gånger hux flux började trava, men jag hängde med :). Med andra ord, jag satt kvar och ramlade inte av.

Som Tobbe skrev, det känns i vissa kroppsdelar i dag.

Min rädsla för hästar har jag kvar, men jag har större förståelse för alla dem som älskar ridning. Visst var det något speciellt att sitta där på hästryggen. Men nu har jag testat. Den som inte testar får inte reda på något.

// Annica Tiger

Annica Tiger oktober 9, 2006 9:28 FM