« Bloggtreklöver 102 | Startsidan | 9-årsjubileum »

19 augusti 2006

Var gömmer sig ikonerna?

Nu är jag osams med datorn som fungerat så bra hitintills. Ikonerna för ljud och säker borttagning av maskinvara visas aldrig vid start, de visas först om jag gör en omstart.

Ikoner

Spelar roll kanske en del tycker. Ikonen för ljudet struntar jag i men det som är viktigt är att ikonen för säker borttagande av maskinvara finns. Det är via den jag kan stoppa min externa hårddisk (om den slås på) och andra usb-enheter jag använder på ett säkert sätt.

Jag kliar mig i huvudet. Varför visas de ej första gången, men först vid omstart? Jag har inte lyckats lista ut vilken process som ligger bakom säker borttagande av maskinvara. Borde det inte gå att få in den i Autostart, om jag nu bara visste vad jag skulle lägga in där :).

Små bekymmer kan tyckas.
Men små bekymmer kan kännas stora.

// Annica Tiger

Annica Tiger augusti 19, 2006 6:19 FM