« Bloggtreklöver 97 | Startsidan | Rasism i djurpark »

3 augusti 2006

Unika partiet

Jag blir rätt så konfunderad när jag hör att Linda Rosing ska ge sig in i politiken. Än mer konfunderad blir jag när jag läser att TV3 planerar en ny dokusåpa om Lindas väg till riksdagen. Hon har beställt 203000 valsedlar med bara hennes namn på.

Saxat ur Expressen:

Inför lanseringen har medarbetare kring Linda Rosing förhandlat med produktionsbolaget Strix om en dokusåpa om vägen till riksdagen.

– Tanken är att valarbetare ute i landet ska tävla, dels om en plats på valvakan, dels om en plats tillsammans med Linda i riksdagen, säger en uppgiftslämnare.

Unika partiet och Linda Rosing är dess partiledare. Unika partiet? Dess frågor verkar inte vara speciellt unika.

1. Våldsfrågor
2. Handikappfrågor
3. Invandrarfrågor
4. Barn och ungdomsfrågor
5. Egenföretagarfrågor
6. Homo/Bi/Trans sexuella frågor

Det enda unika är väl att en dokusåpakändis börjar kalla sig partiledare och vill ge sig in i något så pass allvarligt som politiken. Stora bröst är ingen merit för en politiker, utan det krävs nog lite mer – vilket jag undrar om hon förstått.

Jag börjar undra vilka ligger bakom? Egentligen. För inte tror jag att Linda bara vaknade en morgon och sa till sig själv, i dag ska jag bilda ett parti och bli partiledare.

Andra bloggar om: ,

// Annica Tiger

Annica Tiger augusti 3, 2006 10:46 FM