« Kvällspressen i blåsväder igen | Startsidan | Blogstafett drar igång »

1 augusti 2006

Trängselskattförsöket över

Det ska bli intressant vad folkomröstningen ger för resultat. Alla var mycket negativa i början minns jag, men det tycks ha svängt och numera är många positiva. Jag får inte rösta, men jag skulle nog rösta ja, med tvekan.

Jag tycker att de bör snarast utöka kringlederna runt stan. Trafiken på Essingeleden är stundtals en mardröm, med köer till förbannelse. Ett annat måste är att kollektivtrafiken utökas. Detta oavsett resultatet av folkomröstningen.

Transpondern ska nu lämnas in på Pressbyrån eller 7-Eleven. Men lite finstilt längst ned på pappret som kom hem i brevlådan står det att Vägverket kommer inte att kräva någon ersättning för förlorad eller ej återlämnad transponder.

Vilka köer det lär bli, det finns 420.000 utlämnade transpondrar. Jag tänker inte stå i någon kö, basta. Själv tänker jag kasta den som elektronikavfall. Jag har transpondern kopplat till ett autogiro, så för att avsluta kontot ringde jag helt enkelt Stockholmsförsökets kundtjänst 0771-292929. Snabbt och enkelt avklarat.

// Annica Tiger

Annica Tiger augusti 1, 2006 4:32 EM