« = rand (200,99) | Startsidan | Bloggenkäten sammanställd »

24 augusti 2006

Det finns dagar man bara vill glömma så fort som möjligt

Gårdagen var en sådan där dag då allt strulade. Den dagen får jag försöka lägga åt sidan. IKEA:s bäddmadrassöverdrag krymper i 40 grader, jag fick kapa madrassen med 10 cm för att kunna kränga över madrassöverdraget igen. Ja, dricka tranbärsjuice sittande på sängkanten rekommenderas inte. Jag råkade spilla ut halva glaset och madrassöverdraget fick en stor rödrosa fläck.

Nå, nästa gång jag flyttar ska jag köpa en ny säng och det blir inte en Ikea Sultan.

Duntäcket måste jag åka hem till kåken i kväll och tumla i torktumlaren. Det ser lite roligt ut just nu efter gårdagens tvätt :). Det finns bara torkskåp och ett torkrum i tvättstugan här. Dunen ligger som klumpar i sina rutor och jag tror att det blir bättre om det tumlas lite.

Sedan som lök på laxen, sju timmar på SÖS akutavdelning (Liljeholmens röntgen stänger då deras akut öppnar), då tummen svällt som en ballong och gör ont efter att jag snubblade och tog emot mig med handen i trappen på väg ned till lilla affären för att köpa kvällstidningar. Träskor i alla ära, men de bör inte användas i alla väder. Men det var bara en rejäl stukning enligt röntgen. Hoppas det stämmer.

Intressant upplevelse, trots den långa väntetiden. Jag blev imponerad av både personalen och hur systemet fungerade.

Hoppas denna dag blir bättre!

Annica Tiger augusti 24, 2006 8:23 FM