« Konflikterna oroar mig | Startsidan | MET BILLY med tigermotiv »

22 juli 2006

Uppfinnarjocke

Ja, ibland får man vara sin egen lilla uppfinnarjocke. Jag bor på nedre botten och det känns inte så tryggt att ha fönstret öppet under natten. Tänk om jag inte vaknar om någon behagar ta sig in? Jag brukar vara lättväckt, men ibland sover jag som en stock och inget kan väcka mig. Det beror kanske på var i sömncykeln jag befinner mig.

Ett hundhalsband (R.I.P Buster, Laban, Nalle och Smulan) och två hänglås känns tryggt. Ska någon försöka ta sig in får de problem. Elementet sitter som gjutet och den andra fästanordningen likadant. Att jag inte har kommit på denna variant förut? Det är skönt att kunna sova med öppet fönster.

Om nu någon skulle vilja kika in ser de bara kokvrån. Den är inte mycket för världen, så det kan jag bjuda på :-).

// Annica Tiger

Annica Tiger juli 22, 2006 6:03 FM