« Sveriges enda proffsbloggare? | Startsidan | Israel har beskjutit FN-posteringar »

25 juli 2006

Nyhetsnarkoman

Jag börjar bli lite less på mig själv. Jag har skaffat mig en vana eller kanske det ska kallas en ovana, som är svår att göra sig av med. Jag har blivit nyhetsnarkoman. Det räcker väl med att se en nyhetssändning per kväll? Nejhejdå, jag spenderar tid att se från nyhetstecken i tvåan fram till och med Aktuellt. Nyheterna i 4:an, bara för att se hur de vinklar det och sedan som grädde på moset Rapport. Jag börjar själv tycka att jag överkonsumerar nyheter via TV. Denna tid skulle jag kunna utnyttja på ett bättre sätt och få mera gjort.

Bara för att göra uppror mot mig själv stängde jag av mitt i Rapport i kväll :). Alltid en start...

Finns det fler nyhetsnarkomaner?
Eller är jag ensam om denna udda vana?

// Annica Tiger

Annica Tiger juli 25, 2006 8:35 EM