« Att vara journalist har sina risker | Startsidan | Vad är lycka? »

14 juli 2006

Grannsämja

I natt vaknade jag vid halv ett av att några ungdomar satt ute på en balkong i huset mittemot och förde livliga diskussioner, skrattade och hade allmänt trevligt. Fast tidpunkten var lite illa vald. Alla har inte semester nu. Jag kan tänka mig att en och annan nära granne i samma hus var måttligt roade, speciellt de som kanske skulle gå upp tidigt i dag för att åka till sitt dagliga slit och släp.

I det hus jag bor i har jag tur med grannarna, de gör inte mycket väsen av sig. Det enda som gör mig smått vansinnig ibland är dörren till tvättstugan som finns bredvid min dörr. Det är en ståldörr och det låter verkligen när de slamrar med den. Ingen tänker på slamret och stänger den varsamt, utan pang tjong och igen. Plåtdörr möter plåtlist - det slamrar rejält.

På tal om balkonger.
Jag är glad att vi inte har denna typen av balkonger.
Hur lätt är det inte att gå in bakvägen så att säga.

Balkonger med brandtrappor

Fast jag har ingen balkong as it is.
Jag kan inte sova med fönstrena öppna.
Det vore inte kul om någon bara klev in :).
Fast nu i denna värme har jag haft ett fönster öppet,
när jag vaknar mitt i natten brukar jag öppna det.
Det blir ju outhärdligt varmt utan frisk luft.

// Annica Tiger

Annica Tiger juli 14, 2006 5:53 FM