« Expressen griper in | Startsidan | Rör inte mitt ben »

13 juni 2006

Vad skönt det var att bada i dag i denna värme

Första doppet för i år!

Monica och jag var och badade naturellt. Jag var osäker på vägen så jag bad Monica guida mig. Vete sjutton om jag skulle hitta dit igen :). Hem gick det värre. Körde vilse, men till slut kände jag äntligen igen mig och kunde orientera mig och hitta hem. Mitt lokalsinne är inte av denna världen.

Jag blev lite förvånad över att jag kände mig helt obesvärad att knalla omkring naken. Jag som är så blyg. Det som jag tyckte var mer jobbigt var att ta sig till badet själv ensam första gången, men det slapp jag nu. Danke! Nu vet jag vart det finns, hur välskött det är och det kändes tryggt och förhoppningsvis hittar jag dit igen :).

// Annica Tiger

Annica Tiger juni 13, 2006 4:50 EM