« VM | Startsidan | Expressen griper in »

12 juni 2006

Trängselskatten

Jag fick ett brev med information om trängselskatten och vad som ska hända när försöket avslutas. Försöket avslutas 31 juli 2006.

I samband med valet söndagen den 17 september 2006 ska en folkomröstning ske i Stockholms kommun för ett eventuellt permanent införande av miljöavgifter/trängselskatt om svaret blir ja.

I brevet som jag fick stod det att jag ska återlämna transpondern till Vägverket och det görs via Pressbyrån eller 7-Elevens butiker i stockholmsområdet.

Men om det blir ett ja?

Varför inte vänta med återlämnandet till efter folkomröstningen? Om det nu är samma typ som ska användas om försöker permanentas?

Det blir dyrt att åter sända ut transpondrar till alla som vill ha. Eller är det bara någon form av prototyp som används nu?

Underliga funderingar jag fick i köerna i morse. Essingeleden var proppfull med bilar och mina tankar for iväg...trängsel var det.

???

Ping 'http://intressant.se/ping/220/'
failed: HTTP error: 500 read timeout.

Men inlägget kom in, men intressant måsta ha fått hicka, jag pingade trängselskatt men av någon anledning kom även fotbollsvm med, vilket säkerligen gör en del besvikna om de tror att de ska få läsa om VM i just detta inlägg.

// Annica Tiger

Annica Tiger juni 12, 2006 3:12 EM