« Må solen skina över alla i dag | Startsidan | Bombman E18 »

24 juni 2006

Spam väcker tigern i mig

Säg ordet spam och jag är beredd att fälla ut mina tigerklor och hugga mina skarpa hörntänder i de som sysslar med dito. De har hittat till anslagstavlan på guiden och jag skulle gärna vilja ha något liknande som jag har på bloggen, att innan en kommentar kan postas måste abc fyllas in i en viss ruta.

På anslagstavlan skulle det räcka med att exempelvis ö skulle fyllas i en ruta, för de som spammar kommer då inte från Svedala och ö torde inte finnas på deras tangentbord. Men jag är inte så bra på php, det är bara att inse det. Jag har försökt att få till det, men misslyckats.

Nu sitter jag och andra och raderar skiten manuellt. Häromdagen var det 14 sidor med spam som fick raderas manuellt. Jag är evinnerligt tacksam att det gjordes av en annan. Jag hade kreverat om jag sett det först.

Vad vinner de på att hålla på? Jag tillåter inte html, så sökrobotorna har inga urlar att följa i deras spaminlägg. Trött är förnamnet. Grinig efternamnet.

Annars skiner solen, men inte så att jag direkt slängt mig i solstolen. Jag har blivit bortskämd med att bada på riktigt så en trädgårdsdusch ser jag inte som ett fullgott alternativ.

Snart är det match. Ödesdiger dito. Mitt tips. 2-1 till Tyskland.

Update:
2-0, inte illa gissat av mig.
Synd, men Sverige var inget bra lag i detta VM.

// Annica Tiger

Annica Tiger juni 24, 2006 3:18 EM