« Färskpotatis | Startsidan | Anonyma mesar är värda förakt »

4 juni 2006

Lägg ned nu! Internet är ingen djävla lekstuga!

The pirate bay är uppe nu. De stackars som blev "hemlösa" när alla servrar beslagstogs vet jag inte om de fått tillbaka sina tjänster än, men det kanske andra vet mer om.

Det var en demonstration under lördagseftermiddagen mot onsdagens fildelningsrazzia. Det är bra att de som är missnöjda demonstrerar. Skriv klagomål till era riksdagsmän, skriv insändare till tidningar, skriv på era bloggar och hemsidor – gör allt för att visa ert missnöje. Men ge fan i vårt Internet. Då menar jag vi alla andra vanliga dödliga som har behov att besöka de sajter som nu ska "strafffas" och släckas ned. Så fucking barnsligt så det går inte att beskriva med ord ens.

Saxat ur Expressen:

– Lägg ner och sluta bråka med internet, det är en strid ni inte kommer att vinna, uppmanade Fredrik Neij, en av Pirate Bays grundare.

Hallå! Vad är det ni gör själva i och med att ni ger er på sajter och tynger ned dem så de slutar fungera?

Internet är ingen lekstuga

Sajter som vanliga Internetsurfare kanske vill komma in på av någon anledning. Det drabbar ju inte dem ni verkligen vill åt utan oss alla andra.

Vad tror ni att det ger för resultat? Jo, det kan innebära att de som hållit med er om att behandlingen av hela denna soppa varit skit, helt plötsligt drar sig undan och ert agerande får motsatt effekt. Sug på den ett tag!

Andra bloggar om:
, , , , ,

// Annica Tiger

Annica Tiger juni 4, 2006 2:48 EM