« Hemlighetsmakeri | Startsidan | Valaffischer »

18 juni 2006

Bröllop

Det var ett 30-års kalas, trodde de flesta gästerna, utom vittnena och jag. Carina fyller snart 30 år och hade en liten förtida fest på grund av att alla skulle kunna vara med, några skulle vara bortresta på den riktiga födelsedagen.

Gästerna kom, en del kanske reagerade på att Carina var så väldigt fin, snyggt uppsatt hår, vacker sminkning och så en ljuvlig rosa klänning, än mer att hennes sambo var lika uppklädd. Men är det kalas så är det kalas :).

Efter en timme kom maten via en cateringfirma, men budet som kom med maten lämnade inte bara maten och gick utan hon stannade. Det var en vigselförättare. Så till mångas förvåning gifte sig min dotter och hennes sambo i trädgården. Jag kan lova att det var många glädjetårar som fälldes, själv kunde jag inte heller låta bli att röras till tårar. Jag som sällan gråter och definitivt inte offentligt :).

Så helt plötsligt var 30-årskalaset en bröllopsfest.

Tyvärr fick jag inga fina bilder. Min kamera börjar bli dålig. De bilder jag tog blev mörka och med lite lustiga ljusreflexer i. Jag hoppas att Carinas kompis bilder blev bättre.

Tur med vädret hade de också och barnen var som änglar.

Tänk att min dotter nu är en gift kvinna.

Dikten som lästes upp under akten var fin.

Kärleken kommer, kärleken går,
ingen kan tyda dess lagar.
Men dig vill jag följa
i vinter och vår,
och alla min levnads dagar.

Mitt hjärta är ditt,
ditt hjärta är mitt.
Och aldrig jag lämnar det åter.
Min lycka är din,
din lycka är min.
Och gråten är min då du gråter.

Kärleken är så förunderligt stark,
kuvas av intet i världen.
Rosor slår ut ur den hårdaste mark,
som sol över mörka gärden.

Mitt hjärta är ditt,
ditt hjärta är mitt.
Och aldrig jag lämnar det åter.
Min lycka är din,
din lycka är min.
och gråten är min då du gråter.

Nils Ferlin

// Annica Tiger

Annica Tiger juni 18, 2006 6:32 FM