« Ingen inspiration själv, men kanske kan ge andra inspiration? | Startsidan | Testikel- och prostatacancer borde det införas test för »

17 maj 2006

Varför försvarar HSB Danielsson?

Socialdemokraterna måste göra sig av med Lars Danielsson. Som det är nu är han bara en belastning för partiet. Lars Danielson tjänar 81.500 i månaden och med den lönen borde han inte hålla på med sina charader. Minns. Minns inte. Minns lite. Minns fel. Ändrar sig hit och dit, som en båt i sjönöd som bara driver omkring.

Jag brukar inte påpeka folks utseende, men han ser ut som en otrygg hundvalp i fejan. Ögonen kollar jag oftast in på människor. De som flackar med ögonen känns inte pålitliga och det är precis vad Lars Danielson gör titt som tätt, speciellt när han blir lite pressad. VaFan, med den lönen borde man ha lite mer driv och stake i sig. De övriga statssekreterarna i regeringskansliet har i dag en månadslön på 73 500 kronor. Bara det retar upp mig till vansinne. Finns det verkligen någon anledning till att de ska ha så mycket betalt?

Jag var i Thailand när Laila Freivalds försvann från sin post, så jag har ingen bakgrundshistoria (men det verkar som hon själv tagit beslutet, men jag undrar lite varför HSB så hårt försvarar Lars Danielson. Det kommer med all sannolihet innebära missnöjesröster som i värsta fall tillfaller Alliansen och dess partier.

BTW - är det inte dags att Han Som Bestämmer utser en efterträdare, någon som inte är godsherre utan någon som har kvar rötterna från arbetarklassen. Göran Perssons väg har varit lång och jag tror att han har tappat lite av gnistan och dessutom fingertoppskänslan av vad en vanlig arbetare vill, behöver och kan kräva av ett arbetarparti.

Gör något! Annars förlorar socialdemokraterna valet och det vore en katastrof. Alliansen skulle åka in på ett bananskal och jag bara anar vad som i så fall kommer att ske de närmaste fyra åren. Intet gott i mina ögon.

Nu finns det bara ett alterativ - rösta på VP - om inte sossarna agerar.

// Annica Tiger

Annica Tiger maj 17, 2006 8:53 FM