« Miss World | Startsidan | Ett till barnbarn »

27 mars 2006

Ingen blog längre

Nu har jag ingen blog längre, om vi ska hårddra det hela. Jag har tagit bort trackbacksmöjligheten. Bloggen blev avstängd i morse, eller rättare sagt databasen. Jag har ingen aning vad som segar men misstänker att det kan vara Blacklist som jobbar hårt för att stoppa trackbacksspam. Jag döpte även om MT:s fil som hanterar trackbacks. Vad ska jag göra, anslagstavlan på html-guiden drabbas varje gång de stänger av databasen för mig och den tycker jag är viktigare att den fungerar än att det går att sända trackbacks till min blog.

Du som vill göra en annan variant av trackback skriver helt enkelt in direkturlen till inlägget i din blog som en slags trackback i kommentera-formulärets urlfält. Då leds intresserade till rätt inlägg per automatik.

// Annica Tiger

Annica Tiger mars 27, 2006 7:18 EM