« Sploggar | Startsidan | Rolling Stones »

8 januari 2006

Mer kattbloggeri

B. är så förtvivlad, katten är rastlös och jamar hela tiden. Jag tror att hon helt enkelt har börjat löpa. Jag frågade om hon var extra kelig och svaret var ja, så det är det inget att fundera på. Jag hittade en telefonveterinär som ska skriva ut p-piller i morgon och som B. får hämta på apoteket. Jag läste på nätet att det kan dämpa löpningsbeteendet. Tipset med topspinnarna var ingen option tyckte han :-). Men jag är ingen kattexpert. Men jag hörde i bakgrunden hur katten lät :). Själv skulle jag inte stå ut en sekund. Jag är ingen kattmänniska direkt. Hundar är mer min bag. Jag drömmer om en brun liten NewFoundlandsvalp. Men drömmen kommer förbli en dröm, jag vill inte förverkliga den - än.

// Annica Tiger

Annica Tiger januari 8, 2006 1:12 EM