« Windows Metafile wmf | Startsidan | 2006 »

31 december 2005

Gott slut på 2005

Gott Nytt År!

Jag önskar alla en trevlig nyårsafton. Tyvärr vet jag att många hundar inte kommer att tycka om alla smällare och raketer. Det är okey om det skulle koncentreras runt tolvslaget, men jag har hört raketer hela veckan. Många hundar far illa av detta. Många hundar får drogas för att kunna klara av alla smällare och raketer. Det är en avigsida, som jag själv lyckligtvis inte hade problem med när jag hade hundar. Tur är väl det, med tanke på att kåken är belägen vid ett militärområde där det smäller titt som tätt - rejäla smällar ibland så att fönsterrutorna skallrar. Men jag vet att andra hundar har enorma problem med raketer och smällare.

En speciell hälsning sänder jag till alla som kommer att sitta hemma ensamma. En del väljer det frivilligt, men många gör det inte och det är till dem mina hälsningar är riktade. Ni som firar nyår och ser att grannen verkar sitta ensam mol allena, bjud in honom eller henne i gemenskapen. Själv ska jag och B. ta det lugnt och fira hemma. Fira och fira, jul och nyår är inga helger som jag tycker är så mycket att fira. Fast visst lyser de upp i vintermörkret. Jag längtar så till våren. Till ljuset. Till värmen. Till grönskan.

// Annica Tiger

Annica Tiger december 31, 2005 7:12 FM